אג'ובי שינויים בהנחיות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/02/2021 | 16:50 | מאת: אלונה

שלום רב, אני חוששת להזריק לעצמי והולכת. היום האחות אמרה " ששמעה" שזריקה זו נעשית באפשוז יום תחת השגחה- אמרתי לה שנדמה לי שהיא טועה ובכל זאת אני שואלת..האם חלו שינויים בהנחיות ההזרקה של האג'ובי? שאלה נוספת, האם הזריקה יכולה לגרום לבחילות? אני אחרי זריקה שלישית ושמתי לב שבחילות נהיו מנת חלקי. תודה מראש על התייחסותך.

היא אכן טועה ההנחיות הן להזרקה עצמית אין שום צורך באישפוז. יתכן והבחילה קשורה לבעיה אחרת הזריקה לא אמורה לגרום לבחילה ארוכת טווח.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש