מיגרנה וגיל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/02/2021 | 00:00 | מאת: אורח

בן 30. סובל ממיגרנה מגיל 18 ואולי אף פחות מכך. במהלך השנים התקפי המיגרנה היו מגיעים בתדירות של אחד ל-שבוע וחצי או שבועיים במקרה הטוב. בתקופה האחרונה התקפי המיגרנה מגיעים בתדירות נמוכה יותר, אחד ל- שלושה שבועות או חודש. הבנתי שעם העלייה בגיל תדירות המיגרנה יורדת והיא אף נעלמת בגיל 50 במקרים רבים. האם זה מה שאני חווה וככל שאתבגר ההתקפים יפתחו ואף ייעלמו לחלוטין?

לצערי לא בהכרח, יתכן וזו מגמה אך יתכן וזו תקופה יותר נוחה. אין דרך לנבא מראש. המיגרנה לא נעלמת בהכרח עם הגיל לעתים אפילו מחמירה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש