מיגרנה ואנמיה האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/02/2021 | 23:31 | מאת: רעות

שלום, יש לי המוגלובין 9.8 וברזל ומחסני ברזל קרובים לאפס. האם זה עלול להחמיר מיגרנה מבחינת כמות ההתקפים בחודש? ומבחינת טיפול מונע. במידה ואסור לי תרופות כמו דרלין בגלל אסתמה קשה, תרופות אפילפטיות לא עשו לי טוב וכבר לוקחת כדור נגד דיכאון שלא עזר... הטיפול המונע הבא זה טיפול ביולוגי או שיש עוד משהו שניתן לנסות לפני? תודה!

אנמיה כזאת רעות לא אמורה להחמיר מיגרנה. יש עוד תרופות כמובן, אך הטיפול הביולוגי הוא בחירה טובה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש