ציסטה קורואידלית לאורך האונה הטמפורלית הקדמית מימין. לחץ בעין ימין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/02/2021 | 11:22 | מאת: גבי

להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המח וארובות: ללא ועם חומר ניגוד. T1 , דיפוזיה ,T1, T2, FLAIR הבדיקה בוצעה בטכניקת קליניקה: כאבי ראש. ממצאים: סיגנל תקין ברקמת המח. ציסטה קורואידלית לאורך האונה הטמפורלית הקדמית מימין. תקין בעורקי המוח ובסינוסים הורידיים. FLOW VOID הסינוסים הפארא נזליים תקינים. אות לאורך עצבי הראיה בגדר הנורמה. ללא עדות לגוש ארובתי. בסיכום: המח בגדר הנורמה

גבי לא נראה לי שיש קשר בין הציסטה שהיא כנראה ממצא ישן ולא משמעותי לבין לחץ בעין ימין. אם אתה רוצה להיות בטוח היוועץ בנוירוכירוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש