מיגרנה וסטיבלורית וצוואר תפוס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/02/2021 | 23:47 | מאת: שירי

שלום, אני בת 37. יש לי לא קצת מיגרנה וסטיבלרית וסחרחורות. לא קצת פעמים זה בא אחרי צוואר תפוס. אצלי הכאבים בצוואר ותחושה של צוואר תפוס הם באזור שבין הצוואר לראש וממש בתחילת הגולגולת בחיבור לצוואר. לעיתים הצוואר התפוס הוא בכל הצוואר אך לרוב בחיבור בין הצוואר לראש. התחלתי פיזיותרפיה שלא עזרה כל כך. רכשתי מכשיר שנראה כמו אקדח שעושה רקמות עמוקות. האם זה לא מסוכן ולא בעייתי לשים את המכשיר באזור שבין הצוואר לראש ובתחילת הראש? המכשיר כן קצת עוזר אך אני חוששת שאני אעשה לעצמי נזק. הוא עושה עיסוי ממש חזק ומהיר תודה מראש

שירי הצוואר לרוב משתתף במיגרנה ולא הגורם עם טיפול טוב במיגרנה הצוואר יהיה פחות משמעותי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש