חיסון נגד קורונה על רקע של מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/02/2021 | 10:14 | מאת: מרום קליין

הבת שלי ירדן קליין תהיה בת 16 במאי. היא היתה אצלך לפני שנתיים בערך לצורך התיעצות על רקע של התקפי מיגרנה שלוו לעיתים בתחושת שיתוק בפנים וביד. כמו כן היא פעם אחת גם הדיבור שלה השתבש התופעות חלפו תמיד לאחר כ-3 שעות האם אתה יכול לבדוק את התיק ולהגיד אם היא יכולה להתחסן נגד קורונה ? תודה מרום קליין

שלום, זה אמנם לא פורום לשאלות מטופלים אך העניין עקרוני. אין מניעה לאנשים עם מיגרנה עם AURA להתחסן. בהצלחה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש