מיגרנות ואי אישור תרופה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/01/2021 | 16:07 | מאת: שובי

סובלת ממיגרנות כבר קרוב ל 6 שנים ניסיתי כבר מגוון תרןפות שנתנו לי למניעה .. ללא הצלחה הרופא הנירולןג המליץ לי על זירקות AJOVY. אך לא אישרו לי אותם בקופת חולים .. מאיזה סיבה יכןלים לא לאשר לי? נמאס לי מכל הכדורים לא הגיוני ש 6 שנים אני ככה סובלת .. כבר מיואשת ... ואם לא אישרו לי מה כן אפשר לעשות כדי למנוע כאבים אני כבר לא ישנה בלילות בקןשי יושבת עם חברים מיואשת.. ק

שלום שובי, לקופות החולים קריטריונים לאישור הכוללות שימוש בתרופות מונעות מכמה סוגים. פני למרפאה לכאבי ראש להתאמת טיפול מונע.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש