כאבי ראש חזקים בלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/01/2021 | 14:03 | מאת: דנה

לום אני בת 30 אמא לשמונה ילדים חודש וחצי סובלת מכאבים חזקים בראש Ct וctv תקין דיסקות מעט מורמות טשטוש נזאלי בדיקת ניקור מותני 26.6 מוגבר קבעו לי תור לmri לעוד חודשיים אני כמעט כל יום במיון מקבלת מורפיום לוריד ממש סובלת מישהו יכול לעזור לי , ממה זה נגרם עם הסיטי תקין

שלום דנה, יתכן כאב ראש עקב לחץ גולגולתי מוגבר פני לנוירולוג לטיפול בתרופות שמורידות החץ כמו אורמוקס. נסי גם אחת המרפאות לכאבי ראש בבתי החולים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש