כאב ראש מאוד מוזר 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/01/2021 | 10:00 | מאת: יוני

היי צהרים טובים ! אני אשמח אם תייעצו לי מה לעשות או אם במקרה אתם יכולים לעזור לי לפענח מה יש לי. אני כמובן אחרי סבב של רופאים שלא מצאו מה יש לי אבל אני עדיין מוטרד. אני כבר 3 חודשים עם כאבי ראש מוזרים, לא כאבי ראש חזקים ולא משהו שמרגיש כמו מיגרנה. אי נוחות מוזרה בראש שבעצם זה קורה לרוב שאני במיטה, או אוכל. במיטה על צד אחד נוח לי לישון ועל צד שני אני מרגיש כמו סחרחורת אבל לא מאוד חזקה. גם במשך היום לפעמיים זה קורה ולפעמיים לא אבל מרגיש שאני באי נוחות בראש אבל לא חזקה. אני מתפקד רגיל והכל רגיל אבל פתאום אני מרגיש שאני לא נמצא במרחב ואני קצת מסחורר ובאי נוחות. הרופאים לא מצאו משהו , חשבתי אולי זה בגלל העיניים אבל הלכתי ל2 רופאים אמרו שהכל תקין. רופאי ראש (ניורלוגים) טענו שהכל תקין ואולי זה בגלל לחץ נפשי אבל אני לא חושב. אני מתעייץ איתכם אולי למישהו זה קרה או מכיר את התופעה הזאת. אני מאוד מקווה שאני מצליח להסביר את עצמי טוב אבל זאת תחושה מוזרה שאני פשוט לא מצליח להסביר במילים. שאני נוגע בראש אני לפעמיים מרגיש אי נוחות אבל זה לא מפריע לי , מפריע לי שאני אוכל אז לפעמיים אני מרגיש לא במרחב, בלילה ישן רק על צד אחד. תודה רבה מראש לעוזרים ואשמח לשמוע את העצות שלכם.

שלום יוני יש לך ככל הנראה סחרחורת תנוחתית יתכן על רקע "קריסטלים " באוזן הפנימית. פנה לפיזיוטרפיסט/ית שעוסקים בפיזיוטרפיה וסטיבולרית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש