כאב ראש מפחיד מאוד..

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/01/2021 | 09:23 | מאת: אביב

שלום ד״ר אני בן 26 בריא אך בעל חרדות קשות לאחרונה נטול בלחץ רב ויש לי כאבי ראש לא חדשים אבל לפעמים העירו אותי משינה אציין שהחרדות ממש מתגברות לקראת השינה וכאב הראש מתחיל לפני השינה ולפעמים מעיר אותי לקראת בוקר ועוד דבר יש לי שבר דחיסה קטן בעמוד השדרה ואני מרגיש שהכאב ראש מגיע מהעורף שממש כואב האם יש צורך ללכת לבדיקות? האם יכול להיות גידול או משהו מסוכן?

21/01/2021 | 20:10 | מאת: אביב

אני מפחד מאוד ד״ר אני לא מפסיק לבכות שאני חושב שיש לי גידול בראש הכאבים הם לא חזקים וכבר סבלתי מהם בעבר והסביבה שלי אומרת שאין לי כלום ואין מה להתפנות למיון אבל בגלל שזה נמשך יומיים אני מפחד ובעיקר בלילה שהחרדות יותר עולות והכאב מורגש ממש באזור העורף ומתחתיו רק אדגיש שיש לי שבר דחיסה בגב מאוגוסוט בבקשה אנא עזור לי

שלום אביב, ראשית אין קשר בין החוליה לכאבי הראש,אתה מתאר כאב ראש תעוקתי שמוחמר עקב המתח. אם אינך יכול להרגע וחושש מגידול בקש הדמייה בCT כך לפחות תוכל להרגע ולקבל טיפול מונע בהתאם. פנה לנוירולוג לאבחון וטיפול.

31/01/2021 | 19:19 | מאת: עוזר

היי, תיקח אופטלגין אם הכאב נעלם. סימן שאין מה לדאוג

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש