מיגרנות וסחרחורות סיוט

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/12/2020 | 21:48 | מאת: שירי

שלןם ד"ר, סבלתי ממיגרנות בתדירות נמוכה מאוד. לפני שנתיים וחצי הופיעה לי כאב ראש שהיה רק בצד ימין(לא פועם) שנמשך שבוע עם סרחורות שיוט שהן דיזינסס. כאילו מטלטלים אותי קדימה ואחורה ואני על ספינה, לא סרחורות סיבוביות. כאב הראש עבר והסחרחורות האלו היו במשך חצי שנה כ 30 אחוזים מהיום. אחר כך היה לי שקט של כמה חודשים ואז שוב זה חזר לכמה חודשים... שקט לכמה שבועות ושוב זה חוזר. יש ימים שזה כל היום. זה לא בא עם מיגרנה בהכרח וברוב הפעמים בלי. כתבת לי בעבר שייתכן שזה יכול להיות השלכות של מיגרנה. אני בת 37 ובדיקה נוירולוגית תקינה, ואף רופא לא ידע מה זה. ורטיגו נשלל... האם טיפול ביולוגי כמו אג'ובי יכול לפי דעתך לעזור ספיציפית לסחרחורות האלו? אני כבר במצב שכשאני יושבת אני ממש צריכה להחזיק במשהו כי מרגישה שאפול, ולישון בלילה זה קשה כי זה מרגיש כמו רעידת אדמה במיטה. האם זה נחשב נדיר בנוירולוגיה ולא שומעים על זה הרבה? כי אף רופא לא יודע להגיד לי בדיוק מה זה. תודה מראש

שירי שלום, יש צורה של מיגרנה המשלבת כאבי ראש התקפיים עם סחרחורת שעשויה להופיע גם בנפרד מכאבי הראש. זה קרוי VESTIBULAR MIGRAINE. פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש