כאב ראש בעקבות צבע קיר?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

30/11/2020 | 12:15 | מאת: איתי

שלום, האם ידוע לך קורלציה כלשהי בין צבע קיר שהתייבש לפני חודשיים לבין כאבי ראש, סחרורות וקושי בריכוז? צבעתי את החדר שלי לפני חודשיים בערך ועד עכשיו כל פעם שאני שוהה שם יותר משעה אני מקבל סחרחורות, קושי להתרכז וכאבי ראש.. (עברתי לחדר אחר ושם הכל רגיל, מה שגם אני בחור בריא לחלוטין בד"כ) והדבר נורא מוזר, משפיע עליי בלימודים. עשינו גם בדיקת גז רדון ואין גז רדון בחדר. (אני לומד צמוד לקיר) אשמח לעזרה בעניין, תודה.

קשה לדעת איתי, יש אנשים שרגישים לריחות שעשויים להיות טריגר למיגרנה התופעה נדירה אך מתוארתיתכן וזו כבר השפעה פסיכולוגית או שכדאי לצבוע מחדש?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש