ויברציה (רטט) פנימי בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/11/2020 | 17:41 | מאת: לי

שלום דר בת 29 פעמיים בשבוע האחרון חוויתי תופעה מוזרה מין ויברציה בראש זה כמו רטט של סלולרי אבל בתוך הראש פנימה כלומר הראשעצמו לא זז אלא התזוזה היא כאילו פנימית שבאה לשניות ספורות ונעלמת תוך כדי התחושה המוזרה הנ"ל אני חשה סחרחורת מהירה שעוברת גם כן תוך שניות . הויברציה הראשונה ליוותה במין מעיין ליץ בצידי הראש בפעם השניה הויברציה הייתה קלה יותר . האם תופעה זו מוכרת לך ? האם יש הסבר ?? תופעה זו מטרידה אותי .

שלום לי, לא חד משמעי היות ומאד קצר יתכן מעין "קצר חשמלי" פני לנוירולוג לאבחון יותר מדויק.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש