מגרנות סביב מחזור וכאבי ראש בכללי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/11/2020 | 05:27 | מאת: יעל

שלום, אני מ2017 התחלתי לסבול ממגרנות. אחרי ברור אצל נוירולוג- זה סביב המחזור. אני לוקחת אופטלגין ודיי שורדת את זה. רציתי לשאול: האם מי שמתחיל עם מגרנות יסבול גם מכאבי ראש בכללי? האם הכאב ראש יכול להיות גם במחזור או לאחריו?או שזה גם קשור למגרנה במחזור..

שלום יעל, יש נשים שסובלות ממיגרנה רק במחזור. רוב הנשים גם! במחזור. לא ניתן לנבא מראש אם המצב ישאר רק במחזור. מיגרנה הקשורה למחזור יכולה להגיע גם סמוך מאד לסיום המחזור.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש