מגרנה, כאבי ראש כתוצאה מעטיית מסכה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/10/2020 | 22:28 | מאת: טל

שלום, האם מי שסובל ממגרנות הופך באופן אוטומטי יותר רגיש לכאבי ראש מגורמים שונים? האם סכה יכולה לגרום לכאבי ראש? הסיפור: התחלתי לעבוד. לא כל יום. בימים שאני עובדת 6 שעות ביום. משמשת כגננת לכן מדברת גם הרבה.. אני חוזרת עם כאב ראש זוועתי שלא עוזב אותי רק אם אקח כדור. יום אחד לא לקחתי כדור ועשיתי סיבוב ליד הים גם הורדתי קצת מסכה עבר הכאב אבל אחכ שוב חזר... איזה סוג של כאב זה? ביום שאני לא עובדת אין כאב... תודה

שלום טל, נראה לי שכאב הראש קשור יותר למתח בעבודה מאשר ישירות למסיכה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש