מכשיר הCefaly לטיפול ומניעת מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/10/2020 | 19:20 | מאת: שירי

שלום ד"ר, במידה ויש לי דיזינסס ככל הנראה כתוצאה ממיגרנות(מופיע גם כשאין מיגרנות). הכוונה לא לסחרחורות סיבוביות אלא לתחושה שמטלטלים אותי קדימה ואחורה כמו בספינה בים. סחרחורות שיוט. ציינת שמכשירי טנס עלולים להחמיר סחרחורות אצל חלק מהאנשים שיש להם. האם מכשיר ה Cefaly עלול להחמיר לי את הסרחחרות מעבר לזמן הטיפול? או שאם הוא יטפל במניעת המיגרנה הוא דווקא עלול לעזור? תודה מראש

קשה לדעת שירי, לנסיוני לעתים מגביר סחרחורת אבל צריך לנסות כדי לדעת בבטחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש