שימוש בא'גובי אחרי Eצםהןע

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/10/2020 | 10:58 | מאת: עירית

אני סובלת ממיגרנה כרונית. אחרי שימוש בן שנתיים ב - Amovig התחלתי להזריק אג'ובי מאחר ויעילותה של הזריקה הקודמת - פסקה. היה שבוע של שקט ממיגרנות ומהיןם ה - 12 חזרו התקפים ברמה היומית. האם זוהי תופעת לוואי של שימוש לראשונה בתרופה חדשה?

לא חושב עירית, אבל זה מוקדם מידי להעריך האפקטיביות של האג'ובי, יש להזריק האג'ובי לפחות פעמיים כדי שנוכל להעריך התגובה. אם לא תהיה תגובה כלל אחרי חודשיים כנראה שלא יעיל לגביך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש