אשמח להסבר בקשר לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/09/2020 | 18:40 | מאת: אור

שלום אימי בת 90 ועשתה סיטי עכב כאבי ראש וזו התשובה: הסתיידיות גסות בכלי הדם המוחים הגדולים (קרוטידים mca וורטבליס שמאלי וימיני ועורק בזילרי) ללא עדות לדימום תוך גוגולתי קו האמצע שמור ללא אפקט המסה החדרים החריצים הציסטרנות והפיסורות בגדר הנורמה לגיל הנבדקת. מסנה הגומה האחורית בגדר הנורמה אוטם לקונרי ישן פריטיאלי ימני בקמרון העליון אוטמים לקונריים ישנים בראשי ה- caudate מימין ומשמאל מבנה הגומה האחורית בגדר הנורמה בסיכום אוטומים לקונריים ישנים כמתואר. מה זה אומר? תודה

שלום אור, תוצאות ה CT הן כאמור מתאימים לגיל ואין שם ממצא שמסביר כאבי ראש. בסיכום בגדר הנורמה לגיל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש