מיגרנה הורמונלית, מניעה וטיפול

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/06/2020 | 09:05 | מאת: יעל

שלום, מה מייחד את הטיפול במיגרנה אם היא הורמונלית לפני מחזור? היש מה לעשות כדי למנוע או שרק יש טיפול במשכך כאבים? האם זה יהיה תקוע לנצח מכאן ואילך? אם יש לך זמן אשמח לקישור או הסבר קצר למה אסטרוגן עושה מיגרנה?על מה הוא משפיע במוח? תודה

שלום יעל, ברוב הנשים יש קשר בין המחזור למיגרנה,יש מקרים בהם המיגרנה היא רק במחזור. טיפולים הרמונליים לא תמיד עוזרים ניתן לטפל בהתקף עצמו או בטיפול מונע לתקופת המחזור. פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש