מיגרנה כרונית יומיומית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/05/2020 | 23:43 | מאת: מרינה

שלום דוקטור, פונה אליך במצב שאינני מסוגלת יותר.. סובלת ממיגרנה כרונית כל יום כמה התקפים ביום, בעבר הייתי מטופלת בטיפולים מונעים שלא עזרו לי במאומה ולכן לפני כחודש וחצי עשיתי זריקת "אג'ובי" ןלפני שבוע עשיתי עוד אחת אך לצערי אין שום שיפור אפילו להפך,החמרה קלה בכאב משככי הכאב הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי ואיני יודעת מה לעשות אנא המלצתך

מיגרנה כרונית לעתים קשה לאיזון, פני למומחה לכאבי ראש או לאחת ממרפאות כאבי ראש בבית חולים.באם האג'ובי לא עוזר ניתן לעבור לזריקה אחרת מאותה קבוצה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש