כאב ראש אירוע שלא עובר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/05/2020 | 15:00 | מאת: מאיה

בת 24. פניתי אלייך כאן לפני כחודש עם שאלה לגבי כאב הראש האחורי שלא עוזב אותי, יום יומי בכל שעה ביום בעוצמות משתנות. כעיקרון סבלתי מכאב ראש כזה כבר לפני 5 שנים וערכתי בירור ניורלוגי שהיה תקין אך לא מצאתי עדיין את הסיבה לכאב ראש. הבעיה שאני לא זוכרת האם הכאב עבר, ומדובר כעת בכאב ראש חדש או שמא התרגלתי לחיות איתו מאז לפני 5 שנים, ולכן זה מקשה על הבירור כי הניורלוג ורופאת המשפחה לא בטוחים כיצד להתייחס לכאב ראש הזה ונוטים לראות אותו כאותו כאב מלפני 5 שנים למרות שאני חושבת שהוא חדש. הניורלוג הפנה אותי לבדיקת ניורלוג בבית חולים אבל התור הבא עוד חצי שנה והכאב ראש שלי בלתי נסבל. הייתי שמחה לקבוע איתך מפגש האם אתה מקבל באופן פרטי או עובד עם קופח כללית? תודה רבה!

שלןם מאיה, השאירי הודעה עם מס' הטלפון שלך ב 09-7714319 ואחזור אליך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש