זריקה למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/05/2020 | 16:48 | מאת: אורח

שלום. אני סובל מהתקף או שניים של מיגרנה כל שבוע במשך שנים. כל התקף נמשך 16 שעות בערך. בימים שאין התקף מיגרנה, מתפתח לעיתים כאב ראש "קל" שיכול להימשך כל היום. שאלתי היא האם אני יכול לקבל מרשם לזריקה נגד מיגרנה שניתנת אחת לחודש למרות שמדובר "רק"בשני התקפים בשבוע? מה העלות והיעילות של זריקה כזו ומהם תופעות הלוואי? תודה

עקרונית אין בעיה, חברות הביטוח והביטוח המושלם משתתפים באם היו כשלונות טיפוליים ב3 תרופות מניעה. הסיכוי להטבה הוא כ40% תופעות הלוואי מינימליות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש