מיגרנה כרונית יומיומית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/04/2020 | 23:43 | מאת: מיגרנה כרונית יומיומית

שלום דוקטור, לפני כשבוע קבלתי זריקת "אג'ובי" למיגרנה כרונית ממנה אני סובלת כל יום במשך כמעט שנתיים, איני מרגישה אף שיפור, האם יכול להיות שזה לא משפיע עלי או שעלי לחכות ולראות אם יהיה שינוי בימים הקרובים?

זריקת אג'בי עשויה לעתים להשפיע תוך ימים אולם לרוב נדרשים 2-3 חודשים להחליט אם התרופה אפקטיבית. יש על כן לחכות בסבלנות.

22/04/2020 | 14:45 | מאת: מיגרנה כרונית יומיומית

שלום דוקטור, תודה על תשובתך אך בנוסף רציתי לציין שניתנה לי זריקה אחת של 275 מ"ג, השאלה היא האם התרופה אמורה להשפיע לאחר מספר שבועות או במקביל עלי לקבל עוד זריקות בחודשיים הבאים על מנת לראות אם היא אפקטיבית... חשוב לציין שעלותה של כל זריקה היא 2700 ש"ח. תודה מראש

20/05/2020 | 23:50 | מאת: יוליה

קיבלתי כבר 3 זריקות של agoviאישית לי עדיין לא עזר הנוירולוג שלי המליץ לפחות על 4 זריקות,תגישי בקשה מקופח שלך טופס 29,לי אישרו וכל זריקה עולה לי 400 שח תנסי אמן שיעזור לך ולכול מי שסובל מהסיוט הזה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש