כאבי ראש אחרי ניקור מותני

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/02/2020 | 14:52 | מאת: מאור

שלום, עשיתי ניקור מותני ביום שישי. הבדיקה יצאה תקינה, אבל מאז הבדיקה אני סובל מכאבי ראש נוראיים. הרופאים אמרו שזה חלק מתופעות הלוואי של הבדיקה וזה עובר תוך יום-יומיים. הבעיה שהיום זה כבר שלושה ימים אחרי ואני מרגיש שאין שיפור, לפעמים זה גם קצת מחמיר. האם זה תקין? ואם כן האם יש דרכים לשפר את כאבי הראש חוץ ממשכחים שכבר לא עוזרים לי? אפילו בשכיבה הכאב בלתי נסבל. תודה.

שלום מאור, הגורם הוא דליפה של נוזל שדרה לאחר הניקור המתני, יש לשכב ככל הניתן ולשתות הרבה באם לא יעלם תוך כשבוע פנה לרופאים שבצעו הבדיקה לביצוע BLOOD PATCH כאשר מזריקים דם שנלקח ממך לאזור בדם נקרש וסותם החור שנוצר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש