בדיקת mri עקב כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/01/2020 | 16:39 | מאת: רותי

בת 50 סובלת מכאבי ראש לאורך שנים.לאחרונה גם זרמים בכפות רגלים ובעיות זכרון.בצעתי mri לפני 9 חודשים.שוב לפני שבוע.אלה הממצאים:מוקדים קטנים היפראינטנסים ברצף flair בחמר הלבן שמסביב לחדרים הלטרליים וסב קורטיקלית ד"וצ המתאימים לשינוים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן.לחא שינוי משמעותי בהשוואה לבדיקה הקודמת.אודה לחוות דעתך

שלום רותי, ממצאים שכיחים כמעט תמיד ללא משמעות קלינית, ניתן לדעתי לראות כהדמיה תקינה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש