כיצד ניתן לטפל בכאב ראש סטטי שלא חולף במשך כמעט חודש?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/01/2020 | 11:04 | מאת: נעמה

בחודש האחרון אני סובלת מכאב ראש סטטי לעיתים חזק יותר לעיתים כמעט לא מורגש. בכל יום כשעה אחרי שאני קמה מהשינה אני מתחילה להרגיש אותו. אני לא לוקחת כדורים כי ראיתי שהם לא ממש עוזרים, וגם כאב הראש לא מתחזק ולא מפריע לי לתפקוד הכללי במשך היום. עשיתי מעקב מים כדי לשלול מחסור בנוזלים, וגם בימים בימים אני שותה כמות מים מספקת, הראש עדיין כואב מה ניתן לעשות?

שלום נעמה, מדובר על כאב ראש חדש שמתבטא ככאב ראש תעוקתי יומיומי. כאב ראש חדש מתמשך מצריך בירור ואיבחון יותר ברור גם כדי לשלול גורם ראשוני. פני לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש