כאבי ראש , בדיקה mri ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/12/2019 | 08:53 | מאת: זינה

בן שלי בן 37 סובל מכאבי ראש ברקות . עשה בדיקה MRIראש . להלן ממצא : מבנה גרמי שמור. הג'וגולד bulb מימין נראה בעמדה מעט גבוהה ביחס לוריד השמאלי,בגובה רצפת תעלת השמע הפנימית מחשיד ל-high riding jugular bulb . בנוסף מודגם הבלטה פוקלית של הוריד , אשר מחשיד לסעיף דיברטיקולום קטן של הוריד . מה זה אומר ? האם זה מסוכן? האם נדרש טיפול? תודה מראש

שלום זינה, זהו ממצא של שינוי במבנהורידי סמוך לאוזן הפנימית הוא לא גורם לכאבי ראש עלול לגרום סחרחורת או טינטון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש