כאב ראש דוקרני כרוני

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/12/2019 | 23:14 | מאת: א

שלום, כאב ראש שמרגיש כמו דקירות בנקודה מאוד מסויימת בראש, בחלק העליון של הראש בצד השמאלי האחורי, מופיע בין פעמים בודדות לעשרות פעמים ביום למשך מספר שניות. התופעה קיימת כבר למעלה מ 5 שנים בדרך כלל בסטרס או כשמשהו מעיק באותו רגע. קראתי שתזונה נכונה, כושר, שינה מספקת ורוגע יכולים לעזור.. האם יש דברים נוספים שאפשר לטפל בעזרתם בתופעה לצמיתות? תודה.

18/12/2019 | 10:05 | מאת: א

האם יכול להיות שכאב מסוג זה בצד השמאלי של הראש נגרם מדלקת באזור מפרק הלסת/רקה בצד ימין?

שלום א' כאב דוקרני קצר משך כזה מוכר ויש לו טיפול תרותי ספציפי. הכאב קרוי בין השאר ICE PICK LIKE PAIN פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש