שאלה לגבי כאבי ראש בעיות שרירים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/11/2019 | 12:24 | מאת: איילה

לפני כ4 חודשים החל לי דקירות בצד ימין של הצואר,לאחר כחודש החלו דקירות באוזניים ןאז החל לי כאבים בקרקפת הראש כמין תחושת שריפה ודקירות בראש לפעמים זה הרגשה כאילו משהוא מושך לי את השערות .לאחר בידקה אצל רופא משפחה שלח אותי לאולטרסאונד צואר הכל היה תקין והוא אבחן שזה בעיה של שריר SCM שגורם לכאבים והוא מטפל בי בעזרת דיקור רפאוי באזור שיררי הצוואר והכתפיים, הכאבים לא עברו לי מאז אודה לאבחנתך

יתכן רגישות של העצב האוקסיפיטלי מרקמות רכות בסביבה פני לנוירולוג ליעוץ.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש