מיגרנה-תישתוש ראיה ו לחץ

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/03/2010 | 01:55 | מאת: דיאנה

שלום רב אני בת 31 ו שנים סובלת ממיגרנה. ב 18.03 בבוקר חשתי את ההתחלה של כאבי הראש (מיגרנה) ו ישר לקחתי אדוויל בצהריים אקמול ו בערב עוד פעם אדוויל ו הלכתי לישון בתיקווה שיעבור כבר כאשר הכאב עובא אני תמיד מתעוררת משינה ו אכשיו הרגשתי ש בצד ימין איפו שהיה הכאב יש לי לחץ בעוזן ו עין ימינית רואה מתושתש מה זה יכול להיות? זה פעם ראשונה . תודה

שלום דיאנה אם הטשטוש נמשך זמן ארוך יותר והכאב שונה יתכן והגורם הפעם אינו מיגרנה ויש לפנות לרופא המשפחה כדי שיעריך המצב החדש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש