מהי דעתך על תוצאת mri מוח זו עקב כאבי ראש ורקה שמאל ובעיקר עין שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/10/2019 | 21:47 | מאת: רובי

ממצאים: הסננה שלמה של הסינוס המקסילרי השמאלי עם נפח מופחת של הסינוס בהתאם לסימני שינויים כרוניים ממושכים. עיבוי רירית בתאי האטמואיד ובסינוסים הפרונטליים דו"צ. איזורים פרי וסקולריים מורחבים בולטים בחומר הלבן- הממצאים אינם ספציפיים. סטייה מדיאלית של גלגלי העיניים- האם ידוע על פזילה? טלאנגיאקטזיה זעירה בצנטרום הסמי אובלה פרונטלי משמאל

שלום רובי הממצאים במוח אינם ספציפיים ולא קשורים לכאב ראש. לגבי הממצאים בסינוסים כדאי להתיעץ עם רופא אאג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש