סחרחורת לא סיבובית בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/10/2019 | 17:15 | מאת: אייל

שלום אני מרגיש סחרחורת לא סיבובית בראש כבר תקופה זה בא והולך מה זה יכול ליהות ? מה יש לעשות אם זה ? עשיתי בדיקות לראש מוח הדמיה והכול היה תקין אבל אני עדיין חש בבעיה מה עושים ?

29/10/2019 | 01:49 | מאת: אפשרויות

היי, זה יכול להיות בעיה מהאוזניים. וגם אופציה של כלי דם קרוטידים.( כלי דם שמעבירים דם מהגוף למוח נמצאים בצאוור. אולי לחץ דם גבוה? כוד אופציה בעיות בחוליות הצאוור...

29/10/2019 | 03:19 | מאת: אייל

שלום אני מרגיש סחרחורת לא סיבובית בראש כבר תקופה זה בא והולך מה זה יכול ליהות ? מה יש לעשות אם זה ? עשיתי בדיקות לראש מוח הדמיה והכול היה תקין אבל אני עדיין חש בבעיה מה עושים ?

היוועץ ברופא המשפחה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש