בהמשך לשאלתי על מגרנה - דבר חדש שחוזר על עצמו..

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/10/2019 | 20:27 | מאת: יעל

שלום, הייתי אצל נוירולוג ב-2017 והוא זה שאמר לעקוב.. הבנתי ממנו שלא כדאי להתחיל עם כדור מונע. המליץ לי על רוקסט אני כרגע עם אופטלגין לפעמים 2. אח"כ שסבלתי ממש רופא משפחה הביא לי אלטרול- נראה לי שזה השם.. אבל לא לקחתי כי הבנתי שזה לדיכאון ופחדתי מתופעות לוואי. אתה בעד כדור מונע?- למה אמרו שלא כדאי להתחיל עם זה? אגב כדור מונע לא מרפא את התופעה נכון?- כי כשמפסיקים זה יחזור? תודה

כן יעל טיפול מונע מאד מתאים אין התמכרות בטיפולים אלו וכדאי לטפל. אכן הטיפול אינו מרפא אך משנה כוון ומונע הפיכה למצב כרוני.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש