מרגישה דפיקות לב בראש, פעימות בראש ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/10/2019 | 12:23 | מאת: ספיר

היי דוקטור, לפני שבועיים קמתי בבוקר עם הרגשה של פעימות לב בראש, ממש מרגישה את הדופק של הלב שלי בראש, הייתי אצל רופא משפחה וא.א.ג ונוירולוג שכולם אמרו בפה אחד שלפי הבדיקות הכל תקין. אני כבר לא מרוכזת וקשה לי להקשיב לאנשים מרוב שזה מפריע לי. רציתי לדעת אם יש משהו שעוזר להוריד את התופעה הזאת? או שצריך לחיות עם זה? תודה

שלום ספיר, מקור התופעה בהרחבה מסוימת של כלי הדם, לעתים קשורה במתח, נין לטפל בהתאם על אף הבדעקה התקינה.

06/03/2023 | 14:23 | מאת: עידו

שלום ד"ר גם אותי מטריד איך ניתן לטפל?

17/09/2023 | 22:36 | מאת: מאיר

היי האם הצלחת למצוא משהו שעזר לך ?

16/12/2023 | 18:41 | מאת: חדשהפה

שלום דר גם אני סובלת מתופעה זו. מה הטיפול בא אם אפשר לשאול ( בדיקות תקינות)

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש