כאבי ראש והפרעה בשדה ראייה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/10/2019 | 21:37 | מאת: יואב

יש לי כאבי ראש כבר קרוב לשנה שהם מתבטאים בטשטוש ראייה בעין אחת ולאחרונה גם אני חש הפרעה בשדה ראייה, שהינה מתבטאת בכך שכאשר אני מסתכל על משהו בעין אחת החפץ שנמצא בצד פשוט נעלם משדה הראייה והמוח משלים את הראייה אותו דבר גם בעין השנייה רק בצד אחר. הייתי בבדיקות עיניים לפני כמה חודשים והם היו תקיניות. השאלה ממה זה יכול להיגרם? הכאבי ראש והפרעות בראייה?

שלום יואב מדובר ככל הנראה על מיגרנה הסוג הקרוי מיגרנה עם אאורה שמתבטאת בהםרעה בראיה לרוב לפני שלב כאב הראש . פנה לנוירולוג לאבחון וטיפול בהתאם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש