כאב ראש אחרי נפילה מאופניים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/10/2019 | 17:54 | מאת: NOT_FOUND

שלום. אני בת 17. לפני כחודש רכבתי על האופניים ונפלתי על הצד של הראש. יום אחרי התחילו לי כאבי ראש, הייתי אצל נוירולוג והוא אמר שהכול בסדר אבל עד עכשיו כואב לי הראש בנוסף לעייפות שנלווית לזה וכאבי צוואר וכתפיים. כל העניין משתפר נורא נורא לאט ועובר רק כשאני נחה, מפריע לאורח החיים ומקשה לחזור לשגרה. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להקל חוץ מלנוח כדי שיהיה אפשר לחזור לשגרה? תודה מראש

17/10/2019 | 18:13 | מאת: NOT_FOUND

רוצה להוסיף שהאופניים היו אופניים רגילים (לא חשמליים) וששמתי קסדה שהייתה רופפת

חבלת ראש אפילו קלה יכולה לגרום לכאב ראש כרוני ממושך. מומלץ לפנות לנוירולוג או למןמחה לכאבי ראש לשם טיפול שעשוי בסופו של דבר לגרום להעלמות או להחלשת הכאב בצורה משמעותית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש