כאבי ראש אחוריים מאוד קשים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/09/2019 | 17:06 | מאת: דוד

שלום ד"ר לפני שלושה חודשים התחילו לי כאבי ראש חזקים בצד ימין מאחורי הראש הלכתי לנוירולוג וביצעתי סיטי שבו לא מצאו שום דבר. חזרתי לנוירולוג והוא שלח אותי לאורטופד וגם הוא לא מצא כלום תוך כדי כאבים חזקים שמרפים רק עם משככי כאבים חזקים. אני חי על משככי כאבים ואין לי מושג מאיפה הכאבים האלו אני אבוד עצות בטח שמדובר בנוירולוגים שלא מצליחים לזהות את הכאבים.

שלום דוד, יתכן גרוי של העצב העורפי, פנה לנוירולוג או לרופא כאב ניתן להזריק מקומית ולסלק הכאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש