הבזקים של כאב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/09/2019 | 00:33 | מאת: עינת

היי . מדי פעם נתקפת כאב מוזר- שבו מגיע מעין הבזק כאב ראש של כמה שניות באיזשהו צד(שמאל שמאל) וחולף.. אחריו יש גל כאב קטן ובמשך שעות יכול לא להגיע עוד גל כאב כזה. נוטלת גלולות, ואינני יודעת האם יש קשר והאם זו בכלל מיגרנה.. אתמול בערב זה קרה אחרי הרבה זמן שלא ובמשך שעות היו גלים של כאבי ראש, היום בבוקר שוב והייתה הפסקה עד שבערב זה שוב חזר. מעוניינת לדעת האם יש סיבה וכיצד לטפל

שלום עינת, זוהי צורה מוכרת של כאב חד וקצר משך . כמעט תמיד לא מבשר משהו מסוכן. באם גורם לסבל ניתן לטפל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש