התקף מיגרנה במהלך סקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/09/2019 | 09:59 | מאת: חנה

דר שלום, אני סובלת ממיגרנה מספר שנים. בימים האחרונים נתחילה תופעה מוזרה, בעת קיום יחסי מין, בדיוק בשנייה של האורגזמה מתחיל התקף כאב ראש מטורף!! כאילו באותה שנייה נקרע משהו בתוך הראש והכאב מתחיל בחדות איומה, כלומר כאב שיא שמתחיל בשנייה. מוכר???? מה זאת התופעה הזאת?? תודה

כן חנה מוכר, יש לברר לרוב התרחבות פתאומית של כלי דם מאידך יש צורך לעשות CT עם הדמיית כלי הדם, ניתן לטפל תרופתיתפני לנוירולוג התופעה קרויה SEX ASSOCIATED HEADACHE

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש