ניקוי רעלים קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/08/2019 | 20:59 | מאת: דורון 333

זה מוזר....אני סובל כבר 25 שנה ממיגרנות כמעט יום יומית. לפני כשבועיים וחצי עישיתי בדיקת קולונוסקופיה עקב גילוי דם סמוי והיתי בצום נוזלים בערך 3 ימים וניקוי הכיבה לחלוטין ! וכנראה זה גם ניקוי רעלים מאז זו לראשונה שכאבי הראש פחותו לי דרמטית כאב לי רק פעמיים אינני יודע מה בעתיד אולם האם ניקוי רעלים כזה בכיבה יכול להקל על מיגרנות? תודה

אין רעלים בגוף דורון, ככל הנראה צירוף מקרים או סוג מזון שגורם לכאבי ראש ונמנעת ממנו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש