החמרת מיגרנות וריזלט 10

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/08/2019 | 16:54 | מאת: שואלת

שלום רב, אני בת 51 סובלת ממיגרנות מאז גיל גיל 16 אולם תדירות המיגרנות עלתה מאוד עם הגיל. לאחרונה התקפי המיגרנה החמירו כך שהתקפים שבעבר נמשכו 24 שעות נמשכים כעת גם עד שלושה ימים שמלווים בכאבים בצד ימין של הראש והעורף בחילות והקאות. לאורך שנים חששתי משימוש בתרופות שמיועדות למיגרנה בגלל שהן חזקות. כעת רופא המשפחה רשם לי ריזלט 10. יש לי שתי שאלות 1. האם יתכן שהחרפת ההתקפים נובעת בגלל גיל המעבר? ( יש לי גלי חום והוסת לא סדירה אחת למספר חודשים אך לא פסקה עדין לגמרי) 2. אני חוששת להשתמש בריזלט כי קראתי שאפשר להתמכר לתרופה. באיזו תדירות היית ממליץ לשימוש כך שלא תהיה התמכרות? המיגרנות שלי בתדירות של בערך פעם בשבוע וחצי או פעם בשבועיים. אודה לתשובתך

אכן יתכן קשר לשינויים ההורמונליים.ניתן ליטול 10 כדורים בחודש ללא התמכרות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש