כאב ראש במקום ספיציפי .

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/08/2019 | 16:04 | מאת: מימי

כבר כשבועיים יש לי כאב מעל אוזן ימין באותו מקום כמו דקירות שבא והולך והמקום קצת רגיש בלחיצה. לקחתי אדוויל לא עזר . קבעתי תור לנוירולוג אבל אני כרגע בחול אז יהיה רק בסוף החודש. מה אפשר לקחת ומה בכלל יכול להיות מקור הכאב? מרגישה גם צוואר ועורף קצת תפוסים אבל לא בטוחה שקשור, אודה לתגובה . קצת לחוצה.

שלום מימי, כאב קצר משך וחד מוכר , כמעט תמיד אינו מבשר בעיה משמעותית, לרוב חולף באם לא יחלוף ניתן לטפל למניעה בעזרת נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש