כדורים למיגרנה מניורולוג

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/07/2019 | 12:43 | מאת: דורון 333

פגשתי ניורולוג במסגרת יעוץ רפואי ללא תשלום שהיגיעו לעירי בנגע למיגרנות שלי ושאני לוקח כדורי "אלטרול 25 מ"ג להרגה מידי ערב וזה אינו עוזר לי והחליף לי (בהדרגה) לכדורי "PROLOL מ"ג 10 " לקחתי אמש פעם ראשונה וכל הלילה הרגשתי לא טוב הראש נהיה לי כבד עם כאבים חזקים והרגשה כללית לא טובה האם זה מהכדורים האלה? אין לי אפשרות לפגוש שוב את אותו המומחה לניורולוגיה תודה רבה

יתכן דורון שזו תגובה לתרופה אם כי המינון קטן ואינו יעיל סכוי טוב מאד שהתחושה תחלוף היוועץ ברופא המשפחה באשר למינון.

יתכן דורון שזו תגובה לתרופה אם כי המינון נמוך מדי, סיכוי טוב שתוך זמן לא ארוך תחלופנה התחושות. היוועץ ברופא המשפחה באשר למינון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש