טיפול בטופיתרים למיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/07/2019 | 10:14 | מאת: ערן

סובל ממיגרנות מגיל צעיר כיום בן 44 נרשם לי בשבוע שעבר טיפול בטופיתרים בהדרגה בשבוע הראשון 25 מג בערב, עבר מצוין וללא התקף. קצת לחץ ברכות לעיתים אך סהכ רגוע. עם עליית המינון ל 25 גם בבוקר לאחר שבוע הלחץ גבר ולמחרת התקף קשה עם הקאות. האם לחזור ל 25? המינון עוד על הניר אמור לעלות ל50 50 בהדרגה.

הטופיטרים ערן מתחיל לרוב להשפיע אחרי 1-2 חודשים על כן המשך בנטילה לפי התכנית ללא קשר להופעת התקפי המיגרנה בתקופה הראשונית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש