ציסטה..פניאלית. ..........

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/07/2019 | 20:09 | מאת: נועה

דר' שלום לאחר שחפרתי בכל הפורומים כי ככה אנחנו החרדתיות / ים לאחר כאבי ראש עמומים של מס' חודשים שגם פה דיברתי עליהם לא מעט עשיתי mri בינתיים חלפו כנראה היום כאב תעוקתי כפי שהנוירלוג טען אבל התעקשתי על הדמייה בהדמייה מצאו בעיה בסינוסים שאני מודעת להם וציסטה פניאלית הבנתי שהציסטה לא קשורה לכאבי ראש וצריך רק מעקב אם היא גודלת יכולה להיות מסוכנת ?

לרוב ערן זה ממצא אקראי ללא חשיבות קלינית שאינו גורם לכאבי הראש צריך לעקוב ואם לא משתנה המעקב נעשה במרווחי זמן ארוכים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש