כאבי ראש אחרי תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/07/2019 | 16:14 | מאת: מ

עברתי תאונה לפי כמעט שלושה חודשים ומאז יש לי סחרחורות לפעמים והרבה כאבי ראש קיבלתי מכה מקדימה של הראש או בצד אני לא זוכרת הייתי בתור הולכת רגל ומיניבוס פגע בי עשו לי סיטי ואמרו שזה תקין אני לא יודעת מה לעשות הכאבי ראש חזקים וכל הזמן לוקחת נגד כאבים מה אפשר לעשות??

כן מ, מצב די שכיח אחרי חבלת ראש. ניתן להתאים טיפול מונע לתקופה מסוימת פני לנוירולוג או למרפאה לכאבי ראש.

24/07/2019 | 14:58 | מאת: מ

חוץ ממשככי כאבים יש עוד משהו לקחת כי הייתי אצל נוירולוג והוא לא ננתן לי כלום?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש