דקירות בחלק הימני של הראש במשך 24 שעות שמתגבר במנוחה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/05/2019 | 19:40 | מאת: ורד

אני חצי שנה לאחר דימום בחלק הימני של הראש + וארבע חודשים לאחר אוטם חדש ...ללא סימנים נוירולוגים ועדיין לא ידוע סיבה...לא נוטלת תרופות ...מזה יום מופיע דקירות בצד ימני של הראש ותחושת עיפות באזור העיניים ולא מעיפות ...אשמח שתכוון אותי מה עושים ..ובכלל מה זה אומר?

שלום ורד, דקירות קצרות משך מוכרות ולרוב אין להן משמעות קלינית . באם הכאב מטריד ולא רק המשמעות של הדקירות ניתן לטפל. פני לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש