כאב ראש שמקרין לעיין מה זה ??

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/03/2019 | 20:51 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, אני בת 20 מזה 5 שנים אני סובלת מכאב ראש בצד ימים שמקרינים גם לעיין ,והעיין נשארת טיפה סגורה בזמן הכאבים .כשזה כואב זה כואב מאוד וזה נמשך כחצי שעה ,ואחר זה מתחיל הכאב להיחלש .שמתי לב שהכאבים מופעים בעיקר בתקופות מעבר וזה נמשך כמה ימים ואז נעלם .(יש לציין שהכאבים מעוררים אותי משינה וזה בא בפיתאומיות )בעבר נבדקתי על ידי רופאת משפחה לטענתה זה לא סינוסיטיס ושזה מיגרנה .אבל לפי מה שקראתי שמי שסובל ממיגרנה אינו סובל לא אור ולא קולות חזקים(ויש סימפטומים שאינם מופיעים אצלי) .לפני כ 5 ימים התחיל לי הכאבים שוב (וזה נורא כואב זה מרגיש כמו סכינים שנכנסים לעיין) אז השאלה שלי ממה זה יכול להיות ? תודה רבה

יש כאן אלמנטים של כאב ראש מקובץ cluster headache פני למומחה לכאבי ראש לאבחון מדויק וטיפול בהתאם

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש