כאבים נוראים בראש...............

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/02/2019 | 22:39 | מאת: כאב אדיר בראש..........

שלום דוקטור חייבת את עזרתך סובלת מעל חצי שנה ממיגרנות קשות ביותר בכל 3 שבועות רופא מגיע לביתי להזריק זריקת וולטרן. כדורי הסומטריקדס הפסיקו להשפיע ולאחרונה אני מרגישה כאילו ניתך לי איזור המוח אני נורא חוששת האם מדובר בלחץ תוך גולגולתי? בדיקת אמ אר איי אמורה להיות עוד חודש מה עלי לעשות ?

מיגרנות תכופות כאלו מצריכות טיפול מונעלא רק טיפול בהתקף עם סומטידרקס. פני לאחת המרפאות לכאבי ראש בבית חולים או למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש