כאבי ראש חזקים למעלה משבועיים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/12/2018 | 22:25 | מאת: דביר

למעלה משבועיים אני סובל מכאבי ראש מאוד חזקים בעיקר בתנועה, נניח כשאני בשכיבה ואז נעמד אני מרגיש כאבים חזקים בצורת פעימות שגורמים לי ממש להתקפל, כמו פולסים חזקים למשך 3-4 שניות. עשיתי c.t מוח+צילום מערות האף+צילום צוואר+בדיקות דם והכל תקין. ביקרתי אצל נירולוג אשר עשה לי בדיקה זריזה ולא ממש עזר לי ונתן לי אקסידול אשר לא עוזר לי, שום כדור לא עוזר לי. לאחרונה רופאת המשפחה נתנה לי מעין מדבקה נרקוטית לכאבים וגם זה לא עזר. רופאת המשפחה טוענת שאלו כאבי ראש שנובעים ממתח. ההרגשה והאינטואיציה שלי אומרים לי שזה מעבר לכך. אני ממש סובל ולא יודע איך להתקדם. אשמח לדעת מה זה יכול להיות ומה תמליץ לי לעשות? תודה מראש.

שלןם דביר, זהו סוג של כאב ראש לאחר מאמץ, פנה למומחה לכאבי ראש לאבחנה מדויקת ובהתאם טיפול.

29/12/2018 | 18:03 | מאת: דביר

האם לדעתך יש צורך בmri? והאם יש זמן מסוים שכאב ראש כזה אמור לחלוף?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש